Om oss - Kokstad Bilpleie Spesialisten As

Om oss

Alf Holm etablerte Kokstad Bilpleie Spesialisten AS allerede som 22-åring. I dag er bedriften blitt et etablert navn innen bilpleie med snart 20 års erfaring. Vi ble kåret til Gaselle-bedrift i 2014 og 2015.

Vi har i løpet av årene fått en solid og trofast kundebase – både private og bedrifter – samt et godt rykte i Bergen og omegn. Avdelingen vår i Lønningen utgjør over 2000 kvadratmeter, noe som plasserer oss blant de største i Norge innen bilpleie. Ca 8500 biler ruller inn og ut hvert år for bilpleie. I Lønningen har vi god takhøyde med plass til store og små biler, busser og campingbiler.
Vi må også skryte på oss, at vi har Norges mest moderne bilpleie senter, Lønningen har helt nye lokaler. Kom gjerne innom for en omvisning i våre lokaler.

Fornøyde kunder er grunnlaget for oss, og derfor er vi meget opptatt av å levere best mulig pleie. Det betyr at vi bruker den tiden som trengs for å sikre best mulig resultat.

VÅR ERFARING – DIN TRYGGHET!

Snart 20 år etter oppstart er Kokstad Bilpleie Spesialisten AS eneste forhandler av Ditec i Bergen. Vi har 18 års erfaring med Ditec. Dette er en unik investering i din bil med en garanti på 3, 6 og 9 år. For å få et innblikk i hvor omfattende denne behandlingen er kan du besøke Ditec.no Her kan du følge behandlingen steg for steg frem til det endelige resultatet. Vi er kåret til årets Ditec-senter 7år på rad!

Vi kan tilby alt innen bilpleie og bruker det mest avanserte utstyret som du finner på markedet i dag. Vil du utføre bilvask på egenhånd vet vi hva som fungerer, og har produktene på lager. Kom gjerne innom for en hyggelig prat så hjelper deg.

KOKSTAD BILPLEIE HAR I 2022 JUBILEUM- 20 ÅR ERFARING MED BILPLEIE I BERGEN
I PRIVATMARKEDET HAR VI ÅRLIG NOEN 1000-TALLS TUSEN BILER PÅ BESØK FORDELT PÅ VÅRE 2 ANLEGG. I TILLEGG TIL PRIVATKUNDER ARBEIDER VI OGSÅ TETT MED BEDRIFTER I BILBRANSJEN.

Personvern