Om oss

Alf Holm etablerte Kokstad Bilpleie Service AS allerede som 22-åring. I dag er bedriften blitt et etablert navn innen bilpleie med over 10 års erfaring. Vi ble kåret til Gaselle-bedrift i 2014 og 2015.

Vi har i løpet av årene fått en solid og trofast kundebase – både private og bedrifter – samt et godt rykte i Bergen og omegn. Avdelingene våre på Kokstad, Åsane og Minde utgjør til sammen over 1 500 kvadratmeter, noe som plasserer oss blant de største i Norge innen bilpleie. Ca 7500 biler ruller inn og ut hvert år for bilpleie. På Kokstad har vi god takhøyde med plass til store og små biler, busser og campingbiler.

Fornøyde kunder er grunnlaget for oss, og derfor er vi meget opptatt av å levere best mulig pleie. Det betyr at vi bruker den tiden som trengs for å sikre best mulig resultat.

VÅR ERFARING – DIN TRYGGHET!

Ti år etter oppstart er Kokstad Bilpleie Service AS eneste forhandler av Ditec og Drop Off i Bergen. Vi har snart 10 års erfaring med Ditec. Dette er en unik investering i din bil med en garanti på seks år. For å få et innblikk i hvor omfattende denne femtrinns behandlingen er kan du besøke Ditec.no Her kan du følge behandlingen steg for steg frem til det endelige resultatet. Vi er kåret til årets Ditec-senter 3 år på rad!

Vi kan tilby alt innen bilpleie og bruker det mest avanserte utstyret som du finner på markedet i dag. Vil du utføre pleie av bilen på egenhånd vet vi hva som fungerer, og har produktene på lager. Kom gjerne innom for en hyggelig prat så hjelper deg.

Ansatte

Kokstad

Alf Holm
Eier og daglig leder

Alf Holm
Eier og daglig leder

Aksel Holm
Eier og økonomisjef

Rafael Kulwikowski
Ditec-ansvarlig

Grzegorz Josef Piepiora
Drop-off-ansvarlig

Antanas Kaniauskas
Klargjører

Mindaugas Kaniauskas
Klargjører

Edmundas Macilius
Klargjører

Åsane

Kine Irene Høgøy
Daglig leder

Arnoldas Martinonis
Formann

Valdas Pitkevicvis
Drop-off-ansvarlig

Thomas Eilertsen
Klargjører

Piotr Jakub Stanczyk
Klargjører

Minde

Andrius Marcinonis
Ditec-ansvarlig

Marius Dobilas
Klargjører