Om oss

Alf Holm etablerte Kokstad Bilpleie Service AS allerede som 22-åring. I dag er bedriften blitt et etablert navn innen bilpleie med snart 20 års erfaring. Vi ble kåret til Gaselle-bedrift i 2014 og 2015.

Vi har i løpet av årene fått en solid og trofast kundebase – både private og bedrifter – samt et godt rykte i Bergen og omegn. Avdelingene våre i Lønningen og Åsane utgjør til sammen over 2000 kvadratmeter, noe som plasserer oss blant de største i Norge innen bilpleie. Ca 8500 biler ruller inn og ut hvert år for bilpleie. I Lønningen har vi god takhøyde med plass til store og små biler, busser og campingbiler.

Fornøyde kunder er grunnlaget for oss, og derfor er vi meget opptatt av å levere best mulig pleie. Det betyr at vi bruker den tiden som trengs for å sikre best mulig resultat.

VÅR ERFARING – DIN TRYGGHET!

Snart 20 år etter oppstart er Kokstad Bilpleie Service AS eneste forhandler av Ditec i Bergen. Vi har 18 års erfaring med Ditec. Dette er en unik investering i din bil med en garanti på 3, 6 og 9 år. For å få et innblikk i hvor omfattende denne behandlingen er kan du besøke Ditec.no Her kan du følge behandlingen steg for steg frem til det endelige resultatet. Vi er kåret til årets Ditec-senter 7år på rad!

Vi kan tilby alt innen bilpleie og bruker det mest avanserte utstyret som du finner på markedet i dag. Vil du utføre bilvask på egenhånd vet vi hva som fungerer, og har produktene på lager. Kom gjerne innom for en hyggelig prat så hjelper deg.

Personvern