Interiørpleie - Kokstad Bilpleie Spesialisten As

Interiørpleie

Hos oss handler det om å gi deg den samme kvalitetsbehandlingen for ditt hjem som du forventer for bilen din.

Vi forstår at mange av de samme utfordringene du møter med bilens interiør også kan gjelde for ditt hjem. Derfor tilbyr vi en rekke tjenester som direkte overføres fra bilpleie til hus og hjem. Sjekk ut hva vi kan gjøre for deg:

  • Rensing av matter og tepper: Våre eksperter kan gi ditt gulv og tepper den samme grundige rensingen som de gjør for bilmatter. La oss forvandle hjemmeinteriøret ditt med en dyprens som fjerner smuss, flekker og lukt.
  • Rensing av møbler og gulv: Vi tilbyr omfattende rensing av møbler og gulv for å gjenopprette deres opprinnelige glans og friskhet.
  • Rensing av stoler og sofa i stoff og skinn: Enten det er stoff eller skinn, vi har kunnskapen og ferdighetene til å friske opp dine møbler. La oss fornye stoffsofaen din eller gi skinnet på stolene en ny glans.I tillegg til rensing tilbyr vi nå impregnering av stoffmøbler for å beskytte dem mot fremtidige flekker og skader.
  • Behandling av skinnmøbler: Våre skinnspesialister kan ikke bare rense og fornye skinnmøblene dine, men også tilby en beskyttende behandling som gir skinnet tilbake sin naturlige skjønnhet og holdbarhet. Spar penger og miljøet ved å forlenge levetiden til dine skinnmøbler i stedet for å kjøpe nytt.I tillegg til rensing og impregnering tilbyr vi reparasjon av skinnmøbler samt farging for å gjenopprette deres opprinnelige utseende.
  • Fiksing av riper, hull og lakkering av skinn: Har dine skinnmøbler blitt skadet? Vi kan fikse riper, hull og til og med utføre lakkering for å gjenopprette deres skjønnhet og funksjonalitet.
  • Rutebehandling av vinduer og glassrekkverk: Vi bruker samme avanserte teknologi som på bilene med Ditec Glass-behandling. Dette sikrer lettere vedlikehold da skitt ikke fester seg lett, og vann renner rett av rutene.
  • Folieringstjenester: Vår faste folielab tilbyr profesjonell foliering av biler, motorsykler, møbler, kjøkken og mer. Med vår lange erfaring og bruk av det beste innen foliematerialer, kan vi skape unike og holdbare løsninger etter dine behov.

Gi ditt hjem den omsorgen det fortjener med våre profesjonelle tjenester.

Benytt vårt skjema og send oss en forespørsel for å motta et prisoverslag til ditt prosjekt!

 

Interiørpleie
 

 

 

Personvern