Innvendig bilpleie - Kokstad Bilpleie Spesialisten As

DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Innvendig rens

Grundig rengjøring og impregnering innvendig

 • Støvsuging
 • Rens av tepper og seter
 • Opplev nybil følelsen

Kunder som har bestilt innvendig rens fra oss for første gang får som regel store øyer når de henter bilen – bilen både lukter og ser ut som ny! Støv og skitt samler seg i sømmer og plasser som man vanligvis ikke når. Vi har utstyret som trengs og et øye for detaljer.

Personbil fra kr 2990,- Bestill → SUV fra kr 3690,- Bestill →

Innvendig vask og støvsuging

For en bedre reise

 • Rimelig
 • Friskt utseende
 • Bedre inneklima

Er det lenge siden du renset bilen innvendig? Eller har du nettopp fått utført en utvendig behandling av bilen og ønsker at det innvendige matcher? Få bedre inneklima og et friskt utseende med vår innvendige behandling, hvor vi gir bilen din en lettere innvendig vask og støvsuging.

Pris fra kr 1600,- Bestill →

Farging av skinn

Gamle skinnseter blir som nye!

 • Dynamix Skinnpleie
 • Reparasjon av hullskader
 • Matcher originalfargen 100%
 • 3-stegs behandling

Har du slitte eller stygge skinnseter? Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker for skinnfarging og skinnreparasjoner. Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers.

Kokstad Bilpleie Service As bruker det anerkjente skinnpleiemerket Dynamix. Dynamix er forholdsvis nytt i Norge, men har på kort tid opparbeidet seg et rykte for å være et av de beste skinnproduktene på det norske markedet. Enten det er skinnsetene på motorsykkelen eller i bilen som er sprukket eller har mistet fargen, med Dynamix kan vi restaurere skinnet til å bli så godt som nytt.

Vi utfører reparasjons- og oppfargingsteknikker av skinnseter. Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som originalfargen på setet ditt. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig.

Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Dynamix produserer farger som matcher originalfargen 100 %. Er derimot ikke fargen i listene til Dynamix, sender vi de en skinnbit som det blir lagd en perfekt match til, uten ekstra kostnader for deg.

For å reparere et sete, eller et område på et sete, er det anbefalt å kjøre en behandling i tre steg. Først behandler vi setet med Dynamix skinnrens, deretter farger vi setene med Dynamix skinnfarge, før vi går over med Dynamix skinnkrem.

Per del fra fra kr 1500,- Bestill → Per hele sete fra kr 3000,- Bestill → Alle seter i personbil / SUV fra fra kr 22000,- Bestill → Flikk av hull fra fra kr 1190,- Bestill → Skinnkrem fra kr 1200,- Bestill →

Protec Tekstilimpregnering

Få et usynlig setetrekk på tekstilsetene!

 • Enkel rengjøring
 • Tetting av tekstilfiber

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene. Protec sørger for at tekstilfibrene blir fylt og tettet, forblir antistatiske og forhindrer at de suger til seg støv og smuss. Resultatet er at bilen blir lettere å holde ren innvending. Eventuelt søl vil ikke trekke inn i setet, men tørke inn på overflaten, slik at du enkelt kan fjerne det med en klut.

Pris nybil fra kr 1990,- Bestill → Pris bruktbil med rens fra kr 3490,- Bestill →

Skinnimpregnering

Gjør skinnsetene motstandsdyktige mot slitasje

 • Flott utseende
 • Bedre holdbarhet

For å ivareta skinnet i bilen setter vi det inn med en spesialtilpasset impregnering. Dette gjør det motstandsdyktig mot sol, slitasje, lukt, fuktighet og møkk. Ubehandlet skinn som ikke blir impregnert vil etterhvert tørke inn og sprekke.

Pris nybil impregnering fra kr 1690,- Bestill → Pris bruktbil med rens fra kr 2690,- Bestill →
Personvern