DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Etterbehandling DITEC Original

DITEC etterbehandling bør gjennomføres hver 18. mnd etter grunnbehandlingen. Etterbehandlingen sørger for å opprettholde glansen ved å etterfylle topcoaten. Har du tatt hovedbehandlingen hos oss vil vi kalle deg inn når det er tid for behandling, men du kan også være føre var og bestille her. Behandlingen tar 1 arbeidsdag.

Personbil fra kr 2290,- Bestill → SUV fra kr 2890,- Bestill → Kassebil fra kr 3590,- Bestill →

Kontrollvask Ditec Ceramic Ultra

For å ivareta din Ditec Ceramic Ultra behandling utfører vi en vask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken. Vi avslutter med en ny hydrofobisk film. Beregn ca 5 timer på denne behandlingen.

Personbil med glansvask fra kr 1490,- Bestill → SUV med glansvask fra kr 1990,- Bestill → Lakk korrigering av vaske riper må besiktiges før pris fra   Forespørsel →

Kontrollvask Ditec Ceramic Plus

For å ivareta din Ditec Ceramic Plus behandling utfører vi en vask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken. Vi avslutter med en ny hydrofobisk film. Beregn ca 5 timer på denne behandlingen.

Personbil med glansvask fra kr 1490,- Bestill → SUV med glansvask fra kr 1990,- Bestill →

Kontrollvask Ditec Ceramic Light

For å ivareta din Ditec Ceramic Light behandling utfører vi en vask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken. Vi avslutter med en ny hydrofobisk film. Beregn ca 5 timer på denne behandlingen.

Personbil med glansvask fra kr 1290,- Bestill → SUV med glansvask fra kr 1490,- Bestill →
Personvern