Farging av skinn - Kokstad Bilpleie Spesialisten As

Farging av skinn

Gamle skinnseter blir som nye!

Har du slitte eller stygge skinnseter? Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker for skinnfarging og skinnreparasjoner. Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers.

Kokstad Bilpleie Service As bruker det anerkjente skinnpleiemerket Dynamix. Dynamix er forholdsvis nytt i Norge, men har på kort tid opparbeidet seg et rykte for å være et av de beste skinnproduktene på det norske markedet. Enten det er skinnsetene på motorsykkelen eller i bilen som er sprukket eller har mistet fargen, med Dynamix kan vi restaurere skinnet til å bli så godt som nytt.

Vi utfører reparasjons- og oppfargingsteknikker av skinnseter. Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som originalfargen på setet ditt. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig.

Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Dynamix produserer farger som matcher originalfargen 100 %. Er derimot ikke fargen i listene til Dynamix, sender vi de en skinnbit som det blir lagd en perfekt match til, uten ekstra kostnader for deg.

For å reparere et sete, eller et område på et sete, er det anbefalt å kjøre en behandling i tre steg. Først behandler vi setet med Dynamix skinnrens, deretter farger vi setene med Dynamix skinnfarge, før vi går over med Dynamix skinnkrem.

Personvern